Principiile dupa care ne ghidam

Am început această  activitate din dorința de a da o mână de ajutor. Așa cum spune și numele activității noastre încercăm prin seriozitate și profesionalism protecția muncii, a lucrătorului și a angajatorului deopotrivă.

Împreună cu colaboratorii nostri încercăm să oferim  servicii de cea mai bună calitate respectând principii solide ce stau la baza oricărei colaborări de succes :

  • Seriozitate
  • Punctualitate
  • Profesionalism
  • Perseverenta
  • Moralitate

Suntem o echipa tanara, dinamica si ambitioasa, dar cu vastă experiență în domeniu. Situația existentă, prezența virusului Covid 19, este și pentru noi o provocare care ne responsabilizează mai mult. Împreună vom implementa măsurile necesare pentru protecția împotriva noului Coronavirus. În paralel vom identifica toate riscurile de accidentare și îmbolnăvire profesională, vom evalua riscurile de accidentare colaborând cu dumneavoastră pentru menținerea unui climat de SIGURANȚĂ LA LOCUL DE MUNCĂ, așa cum spune și sloganul nostru.

 

Ne onorează încrederea dumneavostră și ne obligă în vederea realizării unui parteneriat eficient. Vă oferim consultanță permanentă pe toată perioada contractului, o instruire adecvată a lucrătorilor, sprijin privind implementarea celor mai bune măsuri de Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență și reprezentare gratuită în fața organelor de control.

Ai nevoie de specialisti in Protectia Muncii?

Impreuna cu colaboratorii nostri incercam să oferim  servicii de cea mai buna calitate respectand principii solide ce stau la baza oricărei colaborari de succes : Seriozitate, Punctualitate, Profesionalism, Perseverenta, Moralitate.