Verificarea PRAM a prizelor de pământ și a continuității nulului de protecție pentru prizele monofazate sau trifazate se va face în conformitate cu legislația în vigoare cu privire la securitatea și sănătatea în muncă, respectiv Legea nr. 319/2006, HG 1425/2006 și HG 1146/2006 cu completările  ulterioare și a standardelelor legale privind protecția împotriva riscurilor de producere  de scurt circuit, electrocutări și degradări ale echipamentelor electrice  și electronice, normele STAS 12604/4-89 si STAS 12604/5-90 si DGPSI 004/2001 cu privire la reducerea riscurilor de producere a incendiilor generate de încărcări electrostatice.

Asigurăm realizarea acestor lucrări cu sprijinul unor colaboratori profesioniști , cu mare experiență în domeniu.Verificarea PRAM este obligatorie și poate fi executată de angajator sau de administratorul imobilului în funcție de relația contractuală.

Ai nevoie de specialisti in Protectia Muncii?

Impreuna cu colaboratorii nostri incercam să oferim  servicii de cea mai buna calitate respectand principii solide ce stau la baza oricărei colaborari de succes : Seriozitate, Punctualitate, Profesionalism, Perseverenta, Moralitate.